Xavi wordt bij Barcelona gevraagd naar 'hele goede speler' Amrabat

Xavi wordt bij Barcelona gevraagd naar 'hele goede speler' Amrabat

31-01-2023 14:14

Xavi wil inhoudelijk niets zeggen over de mogelijke komst van Sofyan Amrabat naar FC Barcelona. Wel laat hij weten hem 'een heel goede speler' te vinden. Het gonst sinds maandagavond van de geruchten rond Amrabat, die dinsdag niet getraind heeft bij Fiorentina.

Amrabat wil zelf graag de stap naar Fiorentina maken. Het woord is nu aan de clubs, die er nog niet uit zijn. Xavi kreeg dinsdag op de persconferentie vragen over Amrabat. "Ik kan niet praten over spelers die niet bij ons spelen, maar hij lijkt me een heel goede speler", aldus Xavi.

Of er nog wat bijkomt bij Barcelona weet Xavi niet, maar uitsluiten kan hij het ook niet. "Ik ben daar niet mee bezig, maar met de wedstrijd tegen Real Betis. Ik ben erg blij met mijn ploeg en in principe hebben we niets nodig, maar als er een buitenkansje komt, zullen we dat niet nalaten."

"Voorlopig speelt er niets. Ik blijf er rustig onder, want wie er vandaag komt, kan morgen (woensdag, red.) niet spelen. Ik denk meer aan de wedstrijd tegen Betis dan aan de transfermarkt."