'Lukebakio kan toptransfer maken, PSG gaat voor Hertha BSC-aanvaller'

'Lukebakio kan toptransfer maken, PSG gaat voor Hertha BSC-aanvaller'

31 januari - 12:37
5

Dodi Lukebakio kan nog een opvallende transfer maken. Naast PSV is ook de Franse topclub Paris Saint-Germain geïnteresseerd in zijn diensten. Volgens Bild is de Rode Duivel samen met Hakim Ziyech een optie voor de aanval van de Fransen. 

Ziyech zou de eerste keus zijn voor de Fransen, ook omdat Hertha BSC lastig meewerkt aan een transfer van Lukebakio. De Duitsers willen de aanvaller dolgraag houden in verband met hun strijd tegen degradatie. Eerder liep Sevilla al tegen die weerstand aan en werd een huurovereenkomst van de Spanjaarden afgewezen. Daarna gingen ook twee aanbiedingen van PSV de prullenbak in.

Inmiddels is Ziyech al een dag in Parijs om zijn huurtransfer af te ronden. Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat zowel de Marokkaan als Lukebakio de transfer naar PSG maken. Lukebakio scoorde zeven keer en gaf twee assists in zeventien wedstrijden voor Hertha BSC. Galatasaray, US Sassuolo en Real Mallorca waren ook in de markt voor de aanvaller, maar dat ziet hij zelf dan weer niet zitten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie