Goed nieuws Club Brugge: 'Chelsea komt over de brug en legt 120 miljoen neer'

Goed nieuws Club Brugge: 'Chelsea komt over de brug en legt 120 miljoen neer'

30-01-2023 16:46
15

De transfersaga rondom Enzo Fernández nadert zijn kookpunt. Chelsea heeft het voor Benfica gewenste bedrag officieel ingediend, meldt The Athletic. Dat kan goed nieuws betekenen voor Club Brugge, Benfica is de tegenstander in de Champions League.

Chelsea staat erop de deal voor het verstrijken van de deadline rond te krijgen, klinkt het. Benfica heeft altijd volgehouden dat The Blues met 120 miljoen euro, de ontsnappingsclausule van Fernández, over de brug moeten komen. Chelsea heeft dat bedrag naar verluidt officieel ingediend bij O Glorioso.

De Londense club is er veel aan gelegen de deal voor de nacht van dinsdag op woensdag te bezegelen. Chelsea zou niet tot de zomer willen wachten, om dan met andere clubs te moeten concurreren. The Athletic benadrukt dat er nog geen akkoord is bereikt tussen beide clubs, al ligt dat wel in de lijn der verwachting. Fernández zelf kan naar verluidt niet wachten tot de transferperiode ten einde is en hij weet waar hij aan toe is.

De 22-jarige controleur speelt pas sinds afgelopen zomer bij Benfica, dat hem voor veertien miljoen euro overnam van River Plate. Op het WK maakte Fernández met Argentinië een sterke indruk.