LIVE: Transfer Deadline Day, de laatste deals in het binnen- en buitenland

LIVE: Transfer Deadline Day, de laatste deals in het binnen- en buitenland

31-01-2023 08:00 Laatste update: 01-02-2023 13:49
60

De telefoons staan roodgloeiend, de faxen moeten nog één keer van stal, de pennen wachten op papier, spelers bewijzen zich nog snel fysiek, managers hopen om binnen te lopen, clubs zoeken nog minstens één witte merel, kortom Transfer Deadline Day. Volg bij VoetbalPrimeur.be LIVE de laatste deals van de wintemercato van het seizoen 2022 – 2023.

 

De tijd tikt genadeloos en na 23.59 op dinsdag sluit de transfermarkt tot de zomer. De Belgische en buitenlandse clubs moeten zich haasten om nog een handtekening te versieren.

Op Transferdeadline day kan er nog heel wat gebeuren in België. Slaagt leider KRC Genk erin om zijn troepen bijeen te houden? Geraakt RSC Anderlecht af van zijn overbodige spelers en slaagt paars-wit er nog in om versterking in huis te halen? Of zijn het de staartploegen die in de strijd tegen de degradatie nog hun ultieme speler vinden? Ontdek het hier.

Ook houden we de buitenlandse markten in de gaten. Je weet immers nooit op Chelsea nog ergens wat miljoenen op overschot vindt of de clubs in de Eredivisie, de Bundesliga, de Serie A en LaLiga zich gaan roeren op e transfermarkt. Het wordt hoe dan ook een spannende dag in het binnen- en buitenland.