UPDATE: 'Southampton wil Onuachu vastleggen tot zomer 2027'

UPDATE: 'Southampton wil Onuachu vastleggen tot zomer 2027'

30 januari - 08:50 Laatste update: 31 januari - 12:35
39

Premier League-club Southampton heeft zich vorige week officieel gemeldt bij KRC Genk voor de beschikbaarheid van Paul Onuachu. De club zou interesse hebben gehad in de spits van KRC Genk. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Southampton heeft ook een bod neergelegd bij KRC Genk. Het bedrag was echter ver verwijderd van wat KRC Genk in gedachten had voor voormalig Gouden Schoen-winnaar Onuachu.

KRC Genk ziet de goalgetter dan ook het liefst in het eigen shirt spelen voor de rest van het seizoen en er werd eerder zelfs gesuggereerd dat de speler een 'contract voor het leven' zou moeten krijgen.

Onuachu trof zondag nog 2 maal het doel tijdens de wedstrijd tegen RFC Seraing (4-0 zege). De Nigeriaanse centrumspits staat op dit moment met KRC Genk bovenaan de Jupiler Pro League. Woensdag treedt de aanvaller met Genk alweer aan voor de volgende wedstrijd en wel tegen KAS Eupen.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws wil Southampton Onuachu op de slotdag van de transfermercato naar Engeland halen. Volgens de krant deed de Premier League-club een verhoogd bod op de spits uit. Het is nog niet duidelijk of Genk dat voldoende vindt. In Engeland klinkt het trouwens dat Vitinha van Braga een alternatief voor Southampton zou zijn als Onuacho onhaalbaar is.

Update: Southampton heeft een contract tot 2027 klaarliggen voor Onuachu, maar voorlopig zit er geen schot in de zaak. KRC Genk wil hem absoluut niet laten vertrekken, terwijl Onuachu al jaren van de Premier League droomt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie