'Arsenal heeft 80 miljoen over voor oude middenvelder Beerschot Caicedo'

'Arsenal heeft 80 miljoen over voor oude middenvelder Beerschot Caicedo'

30 januari - 08:20
19

Arsenal heeft een nieuwe poging gedaan voor Moisés Caicedo, melden Engelse media. Bij Brighton & Hove Albion is zondag een bod van 80 miljoen euro binnengekomen vanuit Londen. Dat is een transferrecordbedrag vanuit The Gunners voor de voormalig middenvelder van Beerschot.

Brighton vindt dat niet genoeg en heeft nogmaals benadrukt dat Caicedo niet te koop staat. Het bod van Arsenal, dat Chelsea wil aftroeven, bestaat uit een vast bedrag van 74 miljoen euro en zes miljoen aan bonussen. Ondanks het feit dat Caicedo tot 1 februari thuis moet blijven van Brighton, ziet de club het niet zitten om hem te verkopen.

Arsenal lijkt volgens transferexpert Fabrizio Romano niet op te geven, ook omdat Caicedo dolgraag de overstap wil maken naar de koploper van de Premier League. Maandag en dinsdag zijn de laatste dagen van de winterse transferperiode. Als het alsnog tot een akkoord komt, zou dat een clubrecord betekenen voor zowel Arsenal als Brighton.

'Ik ben er trots op dat ik een recordbedrag voor Brighton kan binnenhalen', liet Caicedo zaterdag van zich horen op Twitter. 'De fans hebben me in hun hart gesloten en ze zullen altijd in mijn hart blijven. Ik hoop dat ze begrijpen waarom ik deze geweldige kans wil aangrijpen.'

Arsenal versterkte zich deze winter al met Leandro Trossard (24 miljoen) en Jakub Kiwior (25 miljoen). De aanvaller en verdediger kwamen over van respectievelijk Brighton en Spezia.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie