Milan keihard onderuit: De Ketelaere al na 45 minuten vervangen, Origi scoort

29-01-2023 14:01 Laatste update: 16:20
36

Charles De Ketelaere blijft het moeilijk hebben bij AC Milan. Onze landgenoot kreeg in het duel tegen Sassuolo nog eens een basisplek, maar kreeg daarin ook een domper te verwerken.

AC Milan had het bijzonder moeilijk tegen Sassuolo en stond bij de rust al tegen een 1-3 achterstand aan te kijken. In die eerste 45 minuten kwam De Ketelaere ook amper aan bod, waardoor Pioli besloot om in te grijpen en de Rode Duivel tijdens de rust in de kleedkamer te laten.

Voor De Ketelaere een nieuwe domper, die het moeilijk blijft hebben bij de Italiaanse topclub. Hij lijkt zijn basisplek helemaal kwijt te zijn en zit voorlopig na 24 partijen aan nog geen enkel doelpunt en slechts één assist.

Update: AC Milan - Sassuolo is uiteindelijk op 2-5 geëindigd. Voor de rust scoorde Giroud namens de thuisploeg, maar de bezoekers hadden er drie in het mandje gelegd. Gregore Defrel, Favide Frattesi en Domenico Berardi kwamen op het scorebord. Na de pauze pikte invaller Divock Origi zijn goaltje mee, maar dat was enkel voor de statistieken. Arman Lauriente en Mattheus Henrique waren immers nog trefzeker voor Sassuolo. De Ketelaere en Alexis Saelemaekers werden vroegtijdig vervangen. Aster Vrancks bleef de hele match op de bank.