Priske over Dreyer (Anderlecht): Hij heeft echt een ongelooflijke linkervoet

Priske over Dreyer (Anderlecht): "Hij heeft echt een ongelooflijke linkervoet"

28 januari - 18:31
5

Brian Priske, de voormalige Antwerpse coach, ging in gesprek met La Dernière Heure en keerde even terug ook terug naar zijn ervaring bij Bosuil. Antwerp speelt zondag tegen Anderlecht en dus leek het wel toepasselijk om hem te vragen naar de nieuwste van Paars-Wit, Anders Dreyer

Anderlecht maakt een moeilijke periode door. De club heeft zich voorlopig gewend tot een Deense CEO, coach en speler om uit de problemen te komen. Priske had Anders Dreyer onder zijn hoede bij Midtjylland toen hij in Denemarken de titel won. De Deense keuzeheer geeft een inkijk in welk soort speler en persoon is hij. 

"Als persoon is hij vrij rustig en gemakkelijk in de omgang”, getuigt Priske. “Anders heeft een ongelooflijke linkervoet maar hij is ook een goede communicator.” Volgens Priske heeft Dreyer zowat alles in huis. Hij kan scoren, assists uitdelen en hij heeft een grote motor. “Voor mij was hij een van de belangrijkste spelers toen we kampioen werden en in de Champions League speelden. Ik ben benieuwd hoe hij zich in België zal aanpassen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie