Beerschot pakt leiding na comeback tegen Jong Genk, ook terugkeer Deinze

27-01-2023 22:01
24

In de Challenger Pro League heeft Beerschot met 3-2 gewonnen van Jong Genk nadat het tegen een dubbele achterstand keek. Deinze won met 2-1 van Club NXT.

Jong Genk, met El Hadj (ex-Anderlecht) in de basis, kwam voor rust op een dubbele voorsprong. Cutillas Carpe en Didden zorgden voor de doelpunten. Vlak voor rust zorgde Sebaoui met een kopbal voor de aansluitingstreffer. In de slotfase sloeg de match nog om. In minuut 87 maakte Van Himbeeck gelijk, in minuut 95 kreeg Sory een tweede geel en in minuut 96 maakte Sanusi de 3-2.

Club NXT kwam tegen Deinze op voorsprong dankzij Sandra, maar twee minuten later pakte Homma zijn tweede gele kaart. Na rust draaide de thuisploeg die achterstand om. Eerst was het Hendrickx die 1-1 maakte en twintig minuten voor tijd zorgde Kone voor de 2-1 eindstand.