'Union is Anderlecht en Antwerp voor en bereikt akkoord met Vertessen'

'Union is Anderlecht en Antwerp voor en bereikt akkoord met Vertessen'

27 januari - 18:11
15

Dante Vanzeir trekt richting New York Red Bulls. Yorbe Vertessen trekt naar Union Saint -Gilloise. Het zou zomaar kunnen. Het Laatste Nieuws meldt dat Vertessen een mondeling akkoord heeft bereikt met de Brusselse club. 

Voor Vertessen is het ondertussen al duidelijk: een overstap naar Union ziet hij echt wel zitten. Een transfer naar de Jupiler Pro League leek al iets langer in de maak te zijn, met ook Antwerp die interesse uitte in zijn diensten. HLN meldt ondertussen dat Vertessen zijn keuze heeft gemaakt. ‘Er is sprake van een mondeling akkoord tussen club en speler’ klinkt het bij HLN.

‘Union hoopt zijn komst eerstdaags af te ronden en zo snel de vervanger van Dante Vanzeir, die naar de MLS trekt, te strikken.’ Vertessen kan de leegte die Vanzeir’s vertrek met zich meebrengt mogelijk goed invullen. Er vallen zeker parallellen te trekken tussen het profiel van beide spitsen. Snel, fysiek maar ook diepgang met hun loopacties. 

Vertessen is op zoek naar speelminuten nadat de jonge Belg gezakt is in de pickorde bij PSV.  Zeker nu Fabio Silva ook in Eindhoven is geland… Vertessen is er nooit in geslaagd om een basisplek in het Eindhovense elftal af te dwingen en die kans lijkt er met Fabio Silva niet groter op te worden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie