UPDATE: 'Anderlecht haalt Toffolo, linksachter aanwezig tegen Antwerp'

UPDATE: 'Anderlecht haalt Toffolo, linksachter aanwezig tegen Antwerp'

27-01-2023 15:28 Laatste update: 29-01-2023 17:06
34

https://twitter.com/PJCalcoen/status/1619728727600164869RSC Anderlecht heeft zijn vizier gericht op Harry Toffolo van Nottingham Forest FC. De 27-jarige linksachter staat bovenaan de verlanglijst van Anderlecht.

CEO Sports Jesper Fredberg van Anderlecht heeft Toffolo bovenaan de verlanglijst gezet, dit meldt Het Laatste Nieuws. De speler heeft nog een lopend contract tot 2026 bij Nottingham. Toffolo speelt pas een half jaar voor zijn huidige werkgever, de Engelsman kwam over van Huddersfield Town FC.

Naast Toffolo is Anderlecht nog op zoek naar meerdere nieuwe versterkingen. Hoofdtrainer Brian Riemer rekent in ieder geval nog op een aantal aanwinsten voor zijn selectie. "Drie à vier versterkingen", meldde Brian Riemer. De club mag zich dan wel gaan haasten aangezien de transfer deadline day van 31 januari eraan komt.

‘Naast de versterking in de verdediging is Anderlecht ook nog op zoek naar extra versterkingen voor het middenveld en zijn ze ook op zoek naar een targetspits.’ Zo concludeerde de krant.

Update: Bij Het Nieuwsblad klinkt het dat Toffolo binnenkort richting Anderlecht zal verhuizen. De linksachter was zondag al aanwezig in het duel tegen Royal Antwerp FC en kan binnenkort bij paars-wit tekenen.