Kljestan over terugkeer naar Anderlecht: Ik wil mijn club helpen

Kljestan over terugkeer naar Anderlecht: "Ik wil mijn club helpen"

27-01-2023 13:16 Laatste update: 13:19
17

Sacha Kljestan (37) is nog altijd een graag geziene gast bij Anderlecht. De Amerikaan ziet de malaise met lede ogen aan en hoopt dat hij kan helpen. 

Voor Kljestan is Anderlecht de club van zijn hart. "Zeker weten. Het is mijn lievelingsclub en ook degene waar ik de meeste wedstrijden voor speelde en de meeste prijzen mee won", klinkt het bij Het Nieuwsblad. "Ik voel er de grootste connectie mee, ook met alle mensen in de club en het wonen in Brussel. Ik hou oprecht van Anderlecht en zal mijn momenten daar altijd koesteren."

Een job bij Anderlecht ziet Kljestan wel zitten, al is dat niet voor meteen. "Als Anderlecht mij vraagt, zou dat de enige club zijn waarvoor ik mijn familie uit LA zou willen verhuizen. Ik wil mijn club helpen. Ik zie welke veranderingen er moeten gebeuren om de club great again te maken. Maar momenteel ben ik daar niet klaar voor. Ik focus op mijn job als analist."

Kljestan speelde van 2010 tot 2015 bij Anderlecht. Vorig jaar sloot hij zijn carrière af bij LA Galaxy en ging hij aan de slag als voetbalanalist bij Apple TV.