Löw-adviseur valt uit de lucht over Belgisch bondscoachschap: “Er speelt niets

Löw-adviseur valt uit de lucht over Belgisch bondscoachschap: “Er speelt niets"

27-01-2023 10:45
2

De Rode Duivels zijn nog altijd op zoek naar een nieuwe bondscoach. De naam van Joachim Löw viel al als het over de opvolger van Roberto Martinez gaat. Toch lijkt de kans klein dat de Duitser voor België kiest. De adviseur van Löw ontkent nu alvast dat er gesprekken zouden zijn.

Sportbild nam contact op met de adviseur van Löw en vroeg wat er momenteel speelde tussen de voormalige bondscoach van Duitsland en de Koninklijke Belgische Voetbalbond. "Er speelt niets. Er is helemaal niets aan de hand", antwoordde Harun Arslan.

Momenteel zit Löw zonder job. Tot juli van 2021 was hij aan de slag als bondscoach van het Duitse elftal. Bij die Mannschaft stond hij 198 wedstrijden aan het roer. Het absolute hoogtepunt van Löw bij Duitsland was natuurlijk het winnen van de Wereldbeker in 2014.

Löw wel open voor juiste job
Löw liet vorig jaar wel verstaan open te staan voor een terugkeer als trainer. "Als ik het gevoel dat een job mij aanspreekt, sta ik er voor klaar", klonk het een jaar geleden bij Kicker. Sindsdien kreeg hij dus nog niet het juiste telefoontje.