Belgische clubs opgelet: 'PSV laat Vertessen deze winter zeker tijdelijk gaan'

Belgische clubs opgelet: 'PSV laat Vertessen deze winter zeker tijdelijk gaan'

27 januari - 10:21
11

Yorbe Vertessen gaat PSV in de laatste dagen voor de transferdeadline nog verlaten. Onze 22-jarige landgenoot zet zijn zinnen op een verhuur om daarna voor een nieuwe kans te gaan in het Philips Stadion, meldt het Eindhovens Dagblad.

Door de komst van Fávio Silva (ex-RSC Anderlecht) vertroebelt het perspectief van Vertessen verder. De spits kwam dit seizoen nog niet verder dan 149 speelminuten in de Eredivisie en stond slechts één keer in de basis. Onder meer de Belgische clubs Royal Antwerp FC, Union St. Gillis en RSC Anderlecht hebben hem op de radar. Daarnaast is er interesse uit Duitsland en Italië.

Sulemana
PSV wil zich ondertussen nog versterken met een vleugelaanvaller en is in de markt voor Kamaldeen Sulemana. Dat er al een bod van zeventien miljoen euro is neergelegd bij Stade Rennes, wordt echter niet herkend, stelt de regionale krant. Wel zal PSV over de brug moeten komen voor de twintigjarige Ghanees. De Telegraaf verwacht dat de Franse club het aankoopbedrag wil terugverdienen, zo'n zestien miljoen euro.

Het ED weet dat er nog andere kandidaten zijn om de aanval te versterken. Ook Tottenham Hotspur-aanvaller Bryan Gil werd al genoemd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie