OH Leuven-middenvelder De Norre: ''Niemand speelt graag tegen STVV''

OH Leuven-middenvelder De Norre: ''Niemand speelt graag tegen STVV''

27-01-2023 09:50 Laatste update: 10:20

OH Leuven speelt aankomende zaterdag een Jupiler Pro League-match tegen STVV. Het belooft een spannende strijd te worden tussen de nummer 8 en 10 van de competitie. Leuven-aanvoerder Casper De Norre (25) blikte vooruit op de match.

''Als je aan spelers vraagt tegen welk team ze niet graag uitkomen, dan zal je heel vaak STVV als antwoord krijgen. Het is een ploeg die perfect weet waar hun kwaliteiten liggen. Hun organisatie is hun grote kracht'', vertelde De Norre over de kracht van STVV aan Het Belang van Limburg.

Ook kreeg De Norre de vraag of de middenvelder verwacht had dat STVV een rechtstreekse concurrent zou zijn in de strijd om de top 8. ''Vorig jaar hebben ze de play-offs ook op een haar na gemist. De coach zorgt voor stabiliteit en duidelijkheid'', aldus het antwoord van De Norre.

Leuven staat momenteel op 30 punten uit 22 wedstrijden, terwijl STVV er 31 behaalde in de Jupiler Pro League. Op de negende plaats staat RSC Charleroi dat net als STVV op 30 punten staat. De Norre kan met winst van zijn ploeg op STVV twee plekken op de ranglijst stijgen, mits Charleroi punten laat liggen.