Derijck spreekt vertrouwen uit over match Club Brugge: ''Elke kans grijpen''

Derijck spreekt vertrouwen uit over match Club Brugge: ''Elke kans grijpen''

27-01-2023 08:30 Laatste update: 08:58
2

Zulte Waregem worstelt zich door een uitdagend schema in de Jupiler Pro League en de Beker van België. De volgende tegenstander is Club Brugge. Timothy Derijck sprak over de aankomende wedstrijd.

''Zij verkeren momenteel misschien in een mindere vorm, maar ze hebben zoveel kwaliteiten'', zei Derijck tegen Het Nieuwsblad. De 35-jarige verdediger is zich bewust van de zware kluif die het aan Club Brugge heeft. ''Het zou natuurlijk mooi meegenomen zijn om enkele dagen voor de heenwedstrijd van de halve finales tegen KV Mechelen een nieuwe opsteker te bemachtigen'', zei Derijck verder. 

''Dit is echt een zeer zware periode voor ons, maar we zitten gelukkig in een positieve flow'', sprak Derijck na de uitzege op RSC Anderlecht en het sterk voor de dag komen tegen koploper KRC Genk. ''Het is aan ons om elke kans te grijpen'', aldus de centrale verdediger die de wedstrijd tegen Club Brugge, ondanks het zware programma, vol vertrouwen tegemoet treedt.

Na Club Brugge wacht nummer 2 Royale Union Saint Gilloise op Zulte Waregem. Ook is Essevee nog van de partij in de Beker van België. 2 februari speelt de club van Derijck alweer tegen KV Mechelen in de halve finale.