‘Pacho verlaat deze zomer Antwerp voor Frankfurt voor clubrecord van 16 miljoen'

‘Pacho verlaat deze zomer Antwerp voor Frankfurt voor clubrecord van 16 miljoen'

26 januari - 10:56 Laatste update: 11:01
25

De wintermercato loopt bijna op z’n einde maar de clubs uit de Jupiler Pro League zijn achter de schermen nog volop aan het werk. Ook bij Antwerp lijken er nog een aantal verschuivingen plaat te vinden in de kern. De club heeft volgens Het Nieuwsblad de verkoop van Pacho afgerond voor een clubrecord. 

De vaste waarde naast Toby Alderweireld trekt deze zomer voor zo’n 16 miljoen euro naar Frankfurt. Dat hebben Duitse bronnen aan Het Nieuwsblad gemeld. William Pacho wordt op die manier de duurste uitgaande transfer ooit van de club. Dat heeft ook informatie uit makelaarsmiddens bevestigt.

In de deal zou er ook een rijkelijk percentage op de doorverkoop voorzien zijn. Stel dat Pacho ooit nog een verdere transfer maakt dan passeert Antwerp dus nogmaals langs de kassa. ‘De deal is op enkele details na helemaal afgerond’, schrijft Het Nieuwsblad. Pacho was woensdag nergens te bespeuren op training omdat de verdediger een bezoek bracht aan zijn toekomstige club. Hij wordt ieder moment wel terug verwacht aangezien hij gewoon het seizoen zal uitdoen op de Bosuil. Antwerp heeft nu voldoende tijd om een waardige vervanger te vinden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie