Hazard keert terug in selectie Real Madrid voor match tegen Real Sociedad

Hazard keert terug in selectie Real Madrid voor match tegen Real Sociedad

26-01-2023 11:33 Laatste update: 28-01-2023 16:26
1

Eden Hazard is teruggekeerd op de training van Real Madrid. De Rode Duivel is wel al zeker afwezig voor de derby tegen Atletico, maar zou de kans kunnen krijgen om zijn waarde te tonen tijdens een gekke maand.

De derby zal Hazard dus al zeker moeten missen, maar… Het is de eerste stap in een gigantisch programma. In een maand tijd spelen de mannen van Real Madrid niet minder dan tien wedstrijden in vier verschillende competities. Naast de nationale beker zullen Hazard en co proberen hun Europese titel in de Champions League te verdedigen, de Wereldbeker voor clubs in Marokko te winnen en hun kleine achterstand in La Liga goed te maken.

Bij het nastreven van deze verschillende doelstellingen zal Ancelotti waarschijnlijk een beroep moeten doen op zijn hele ploeg. Een zegen voor Hazard? Hij zit donderdag op de tribune. “Ik zal er niet zijn. Ik weet niet zeker of ik het team weer kan halen, maar ik weet zeker dat ik het team weer snel kan halen”, klonk het bij Hazard.

De Belg zou dus snel weer bij de selectie moeten zitten en in deze opeenvolging van wedstrijden minuten moeten maken. Het wereldkampioenschap voor clubs, midden in de binnenlandse en Europese wedstrijden, zou het doelwit kunnen zijn voor Hazard. 

Update: Eden Hazard kampte met een enkelblessure, maar de Rode Duivel keert terug in de selectie van Real Madrid voor de wedstrijd tegen Real Sociedad. Het is nog maar de vraag of er speelminuten zullen inzitten voor de aanvaller.