'PSV richt vizier op Doku-concurrent en voormalig Club Brugge-target Sulemana'

'PSV richt vizier op Doku-concurrent en voormalig Club Brugge-target Sulemana'

26 januari - 08:31
1

Kamaldeen Sulemana moet de nieuwe vleugelaanvaller van PSV worden. Althans, dat meldt L'Équipe. Volgens de gezaghebbende sportkrant uit Frankrijk hebben de Eindhovenaren een megabod uitgebracht op de aanvaller van Stade Rennes.

Van een akkoord tussen PSV en Rennes is op dit moment nog geen sprake. De Franse club vindt zeventien miljoen euro, inclusief twee miljoen aan bonussen, niet genoeg en heeft de Eindhovense club een 'nee' verkocht.

Sulemana (20) geldt als één van de grootste talenten op de Franse velden en stond anderhalf jaar geleden nog in de concrete belangstelling van Club Brugge. Hij speelt sinds 2021 in Frankrijk, kwam vijftien keer uit voor de nationale ploeg van Ghana en stond eerder onder contract bij het Deense FC Nordsjaelland. Bij Rennes is hij één van de concurrenten van Jérémy Doku.

Ook het Eindhovens Dagblad maakt melding van de interesse in Sulemana. Naast PSV zijn Premier League-clubs Southampton en Everton in de markt voor de Ghanese aanvaller, die niet veel aan spelen toekomt bij Rennes. Van zijn dertien wedstrijden stond hij slechts twee keer aan de aftrap.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie