Geen transfers op komst bij Club Brugge? We zijn bijna klaar

Geen transfers op komst bij Club Brugge? "We zijn bijna klaar"

26-01-2023 06:59
39

Club Brugge heeft een moeilijk seizen achter de rug, maar voor een drukke wintertransferperiode zal dat niet zorgen. Nieuwe sports manager Tom Caluwé geeft nog enkele dagen voor het sluiten van de transfermarkt al aan dat er weinig staat te gebeuren op inkomend transfervlak.

Heel wat supporters van Club Brugge verwachten door de mindere prestaties in de competitie toch wintertransfers. Die lijken er echter niet te gaan komen. "Misschien dat er opportuniteiten zijn, maar we hebben gewoon een sterke kern waarin we geloven", zegt Caluwé in Het Nieuwsblad.

"Inkomend verwachten we in principe geen spectaculaire dingen. Wat dat betreft, wordt het drukker in de zomer", geeft hij nog aan. Ook een nieuwe spits lijkt niet prioritair te zijn voor de Bruggelingen. "Een extra spits? Neen, dat zoeken we niet. Er zal niet veel beweging meer zijn", klinkt het.

Uitgaand
Club Brugge heeft deze winter vooral uitgaand werk verzet. Zo liet het Eduard Sobol, Arne Engels, Cyle Larin, Ruud Vormer en binnenkort mogelijk ook Eder Balanta en Senne Lammens gaan. "We hebben uitgaande transfers gedaan om te waken over de balans. We zijn bijna klaar", klinkt het.