Tegenstander Club Brugge rekent niet op vertrek: 'Gelukkige speler in vorm'

Tegenstander Club Brugge rekent niet op vertrek: 'Gelukkige speler in vorm'

25 januari - 23:28 Laatste update: 18:36
1

Benfica-coach Roger Schmidt is er nog steeds van overtuigd dat Enzo Fernández in Portugal blijft. Chelsea zou de Argentijnse middenvelder toch nog op willen pikken uit Portugal, maar volgens Schmidt denkt Fernández aan 'niets anders' dan Benfica, de tegenstander van Club Brugge in de Champions League.

Aan het begin van de transferwindow ging het veel over een mogelijke Fernández-transfer naar Chelsea. Daarna was het even stil, maar recent kwam naar buiten dat The Blues misschien toch de afkoopclausule van de wereldkampioen willen lichten. Schmidt maakt zich echter geen zorgen. "Ja, ik vertrouw erop dat hij blijft", laat de voormalig trainer van PSV weten op de persconferentie.

"Als je Enzo voor Benfica ziet spelen, zie je een heel gelukkige speler die in uitstekende vorm verkeert. Hij denkt aan niets anders", gaat Schmidt verder. "Ik verwacht niet dat ik één van onze vaste waardes zal verliezen. Daardoor zie ik erg gefocuste groep spelers en ik hoop dat dit zo blijft."

Als Chelsea 120 miljoen euro op tafel legt, dan kan het de clausule van Fernández lichten. De transferwindow duurt nog één week en Chelsea gaf al enorm veel geld uit aan versterkingen. Ondertussen gaat Fernández op donderdag met Benfica op bezoek bij Paços de Ferreira.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie