Concurrentie hekelt Chelsea-beleid: 'Niemand weet hoe ze het doen'

Concurrentie hekelt Chelsea-beleid: 'Niemand weet hoe ze het doen'

25 januari - 15:15
5

Jürgen Klopp benadrukt dat Liverpool niet dezelfde financiële mogelijkheden als Chelsea heeft. The Blues haalden deze winter al zes versterkingen, terwijl Liverpool tot dusver alleen Cody Gakpo haalde.

Chelsea legde honderd miljoen euro neer voor Mykhaylo Mudryk, terwijl er ook flink werd betaald voor onder meer Benoît Badiashile, João Félix en Noni Madueke. "Niemand weet hoe ze het precies doen met de nieuwe eigenaar, hoe ze zoveel geld kunnen uitgeven", zegt Klopp tegen BT. "Niemand vindt het leuk wanneer ik over andere clubs praat, maar een overgangsperiode kost tijd als je niet eindeloos geld kunt uitgeven."

"Anders kun je vrij snel het een en ander veranderen door tien nieuwe spelers aan te trekken. Er zijn meerdere manieren waarop je als club door een overgangsperiode kunt komen." Liverpool zit volgens Klopp in een wederopbouw. Toch besloot hij afgelopen april tot medio 2026 bij te tekenen. "Deze baan is ongelooflijk veeleisend, maar ook geweldig. Ik droom zelfs over voetbal. Ik denk niet dat ik op mijn zeventigste nog bij de dug-out zal staan. Of twee uur in de wind zal staan bij een training. Ik hoop dat ik op een gegeven moment andere dingen interessant ga vinden en afscheid kan gaan nemen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie