Hoger dan gedacht: ‘Anderlecht krijgt minstens 12,5 miljoen plus percentage’

Hoger dan gedacht: ‘Anderlecht krijgt minstens 12,5 miljoen plus percentage’

25 januari - 13:28 Laatste update: 17:12
144

L’équipe bevestigt de mogelijke transfer van Duranville naar Dortmund. De 16-jarige spits ondergaat volgens de Franse krant donderdag een medische keuring in Dortmund voordat hij een contract voor vier en een half jaar ondertekent. 

Duranville lijkt RSC Anderlecht nu al zeker te verlaten deze winter. Dat bevestigt ook l’équipe. Paars-wit ontvangt 8,5 miljoen euro plus 3 miljoen euro aan bonussen. ‘Volgens onze informatie wordt hij aanstaande donderdag in Dortmund medisch gekeurd’, schrijft l’équipe.

De krant spreekt vol lof over het talent van Anderlecht. ‘Duranville de nieuwe sensatie van het Belgische voetbal’, klinkt het. Duranville zal een contract voor vier en een half jaar tekenen bij Borussia, een club die bekend staat om zijn begeleiding van veelbelovende spelers (Sancho, Bellingham, Bynoe-Gittens).

Update: Volgens Het Laatste Nieuws ontvangt Anderlecht minstens 12,5 miljoen euro inclusief bonussen van Dortmund voor Julien Duranville. Dat bedrag kan nog oplopen omdat er ook een percentage op de voorverkoop is opgenomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie