Standard ziet nog een speler vertrekken: ‘Dragus trekt naar Genoa’

Standard ziet nog een speler vertrekken: ‘Dragus trekt naar Genoa’

25 januari - 14:02
7

Standard lijkt nog niet klaar te zijn met deze wintermercato. Denis Dragus besloot dinsdagavond te vertrekken bij de Rouches. Dat schrijft La Dernière Heure.  

Denis Dragus verlaat Standard op huurbasis met optie tot aankoop. De Roemeens trekt naar het Italiaanse Genoa. Dat schrijft de krant. De Italiaanse club betaalt zijn salaris en heeft een optie tot koop voor 2 miljoen euro. Na het waarschijnlijke vertrek van Boljevic en de exit van Raskin en Amallah zal Standard nog een speler de kern zien verlaten. Zoals afgelopen vrijdag aangekondigd, wilde Genoa Dragus aantrekken.

De Roemeense spits was tot dinsdagavond meer dan terughoudend. Maar omdat hij het gevoel had dat hij niet meer volledig gewild was door zijn coach, Ronny Deila, besloot Dragus een overstap naar de Serie B te accepteren.

Het gaat om een lening met een koopoptie van 2 miljoen euro. ‘Volgens onze informatie wordt het salaris van de speler, die nog tot 2024 onder contract staat bij Sclessin, volledig gedekt door de Italiaanse club. Ook begrijpen we dat Standard met dit vertrek een bonus die binnenkort naar de speler zou gaan, niet hoeft te betalen’, aldus La Dernière Heure. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie