‘Niet enkel Antwerp en Anderlecht, maar ook Union SG wil Vertessen’

‘Niet enkel Antwerp en Anderlecht, maar ook Union SG wil Vertessen’

25-01-2023 13:48 Laatste update: 26-01-2023 22:11
30

Hoe zien de laatste dagen van de wintermercato eruit voor Antwerp? Het Nieuwsblad geeft een overzicht van alle mogelijke ‘ins and outs’. Achter de schermen lijkt er alvast nog gewerkt te worden. 

Momenteel is het voor de supporters van Antwerp nog wachten op een officiële aankondiging van een uitleenbeurt van Gyrano Kerk. De Nederlander zou volgens Het Nieuwsblad voor zes maanden naar Antwerp trekken van Lokomotiv Moskou. Maar daar houdt het niet op voor de club.

Ook Yorbe Vertessen van PSV zou interesse genieten van Antwerp. Al zouden er voor de jonge Belg nog geen onderhandelingen lopen. De lcub focust zich vooral op het offensieve departement, want zelf na de waarschijnlijke transfer van KErk kan er nog versterking in de aanval komen. 

Viktor Fischer staat verder in de belangstelling het Zweedse AIK. De verwachting is dat Antwerp bereid is om mee te werken aan een mogelijke transfer van Fischer. Ook William Pacho zou zijn koffers kunnen pakken. Als is de bedoeling wel dat hij ten vroegste in de zomer een transfer zou maken.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws wil ook Union SG Yorbe Vertessen. De club houdt al rekening met een vertrek van Dante Vanzeir.