Transfers bij Anderlecht: ‘Volop zoeken naar spits, centrale verdediger en back'

Transfers bij Anderlecht: ‘Volop zoeken naar spits, centrale verdediger en back'

25 januari - 12:43
17

Het Nieuwsblad geeft een overzicht van alle transfernieuwtjes uit de Jupiler Pro League. De wintermercato zit er bijna weer op en enkele clubs hebben nog een hoop werk te verrichten, waaronder RSC Anderlecht

De supporters van paars-wit hunkeren naar versterking in komende week. Thomas Henry, de Franse spits van Hellas Verona, was tot voor kort nog een mogelijkheid. De voormalige speler van OHL scheurde echter zijn voorste kruisband. Dat feit zet meteen een streep door de transfer. Anderlecht blijft verder zoeken naar een spits, een centrale verdediger en een back.

Bij Anderlecht zouden er komende week ook nog een aantal spelers hun koffers kunnen pakken. Paars-wit zag eerder Fabio Silva vertrekken, maar ook Julian Duranville staat in belangstelling. Dortmund zou zo’n tien miljoen over hebben voor de jonge vleugespeler. ‘Anderlecht zou ook graag van de zware contracten van Adrien Trebel, Wesley Hoedt en Hendrik Van Crombrugge af zijn, maar er zijn nog geen hyperconcrete pistes’, schrijft het Nieuwsblad verder. Ook Benito Raman, Killian Sardella, Noah ­Sadiki en Enock Agyei kunnen mogelijk vertrekken (op huurbasis ook mogelijk). 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie