Overbodige Anderlecht-spelers zitten nog steeds in transfercarrousel

Overbodige Anderlecht-spelers zitten nog steeds in transfercarrousel

25 januari - 10:10
7

De transfermarkt is nog een week open. De tijd dringt voor Belgische clubs als zij nog moves willen gaan maken. RSC Anderlecht kan nog meerdere spelers zien vertrekken deze winter. Het Nieuwsblad maakte een overzicht.

De transfer van spits Thomas Henry naar Anderlecht leek in kannen en kruiken. De overgang ketste echter af nadat de Fransman zijn voorste knieband scheurde en daardoor een lange revalidatie tegemoet gaat.

Verschillende spelers zitten nog in de transfercarrousel bij Anderlecht. De club hoopt salarisruimte vrij te maken met uitgaande transfers. Julian Duranville staat in de belangstelling van de Duitse topploeg Borussia Dortmund, dat 10 miljoen euro over heeft voor de rechtsbuiten.

Daarnaast mogen Benito Raman, Adrien Trebel, Wesley Hoedt en Hendrik Van Crombrugge vertrekken. Voor deze spelers is het wachten op écht concrete belangstelling. Kristoffer Olsson speelt al op huurbasis bij Midtjylland, maar kan daar ook blijven zijn handtekening onder een definitief contract zetten.

Verschillende jongeren kunnen ook vertrekken. Killian Sardella, Noah Sadiki en Enock Agyei mogen Anderlecht verlaten als er concrete interesse komt.

Het afketsen van de transfer van Thomas Henry is een flinke aderlating voor Paars-Wit. Anderlecht had de oude bekende uit de Jupiler Pro League graag de aanval zien versterken nu Anderlecht zich op een 12e plek bevindt in de Jupiler Pro League. Aankomende zondag wacht Royal Antwerp FC en het is afwachten met welke selectie Paars-Wit dan zal aantreden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie