'Mogelijk Raman weer op de radar van Westerlo, spits wil naar het buitenland'

'Mogelijk Raman weer op de radar van Westerlo, spits wil naar het buitenland'

25 januari - 09:27
3

De voorbije wedstrijden verscheen Benito Raman aan de aftrap bij RSC Anderlecht. Toch mag de aanvaller nog deze winter Brussel verlaten. Volgens Het Nieuwsblad zou Westerlo wel eens een optie kunnen zijn.

Raman is bezig aan zijn tweede seizoen bij Anderlecht. Het is niet de eerste keer dat Westerlo aan hem denkt. Ook afgelopen zomer was hij in beeld in de Kempen. Een transfer was toen niet aan de orde. 

Na het vertrek van Joshua Zirkzee en Christian Kouamé bij Anderlecht hoopte Raman in Brussel op meer kansen, maar dit seizoen verloor hij de concurrentiestrijd van Fabio Silva. Ondanks dat de Portugees Anderlecht heeft verlaten, wil Anderlecht Raman nog van de hand de doen.

'Mogelijk staat Raman nu opnieuw op de radar van Westerlo', schrijft de krant, want Lyle Foster staat op het punt de Kempen in te ruilen voor het FC Burnley van Vincent Kompany. Raman zou naar verluidt liever na Anderlecht opnieuw richting het buitenland vertrekken. In Duitsland speelde hij al voor Fortuna Düsseldorf en Schalke 04. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie