'Naast Onana richt Arsenal nu ook het vizier op Caicedo (ex-Beerschot)'

'Naast Onana richt Arsenal nu ook het vizier op Caicedo (ex-Beerschot)'

24 januari - 18:30
7

Arsenal is van plan om Chelsea het leven zuur te maken door aan dezelfde transfertargets te werken. De Londense clubs azen beide op middenvelders Moisés Caicedo en Amadou Onana

Caicedo zag een overstap naar Stamford Bridge wel zitten, maar wilde Brighton & Hove Albion niet door de achterdeur verlaten. Chelsea kan de vraagsom voor de Ecuadoriaan niet ophoesten, waardoor de transfer niet door lijkt te gaan. Eerder in de transfer window zag Chelsea de transfer van Enzo Fernández al afketsen. Als alternatief denkt Chelsea aan de Rode Duivel Onana van Everton. 

Arsenal richtte de pijlen in eerste instantie op Declan Rice, maar kijkt ook alvast naar alternatieven. The Gunners zijn in de zoektocht naar een defensieve middenvelder uitgekomen bij hetzelfde tweetal en dus lijken de twee Londense clubs het te gaan uitvechten, meldt Evening Standard. Dit gaat de vraagprijs alleen maar opvoeren.

Het bod van Chelsea voor Caicedo, dat Brighton af wees, bedroeg 60 miljoen euro. Het is niet bekend wat Onana moet gaan kosten. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie