Van den Brom: Het is geweldig om hem bij Antwerp bezig te zien

Van den Brom: "Het is geweldig om hem bij Antwerp bezig te zien"

24 januari - 12:44
2

Vincent Janssen is op dreef bij Antwerp. De Nederlander zit nu aan veertien goals en komt naast Paul Onuachu. Zijn ex-coach John van den Brom ziet het graag gebeuren. 

Van den Brom had Janssen nog vijf jaar onder zijn hoede bij AZ Alkmaar. "Het vertrouwen dat ik hem gaf, betaalde hij dubbel en dik terug", aldus Van den Brom bij Het Nieuwsblad. "Vincent was voor mij als trainer de mooiste speler om mee samen te werken: altijd maar gaan en beter willen worden. Wout Weghorst (ex-AZ, nu Man United, red .) was precies dezelfde."

Bij Tottenham lukte het echter niet voor Janssen. "Jammer maar tegelijk niet gek. Het is weinig spitsen gegeven om te scoren in de weinige speelminuten die ze krijgen, zeker op het niveau van de Premier League. Met zijn kwaliteiten en zijn geweldige mentaliteit die hem er altijd overheen helpt, wist ik dat het goed zou komen. Het is geweldig om hem bij Antwerp bezig te zien."

Janssen was vorig seizoen nog actief bij Monterrey CF in Mexico. Daar scoorde hij op 27 wedstrijden maar drie doelpunten. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie