Nilsson maakt het verschil voor Union: Moeilijk als je op de bank zit

Nilsson maakt het verschil voor Union: "Moeilijk als je op de bank zit"

24 januari - 13:44
0

Gustaf Nilsson heeft opnieuw zijn waarde voor Union bewezen. De Zweedse aanvaller maakte tegen OHL het enige doelpunt (1-0). Hij hoopt in de komende maanden op meer speelminuten. 

"Het is moeilijk als je op de bank zit om voor pakweg twintig minuten in te vallen", vertelt Nilsson aan Het Nieuwsblad. "De laatste tijd sta ik meer in de basis, daardoor is het makkelijker om in het ritme te komen. Ik voel ook dat mijn lichaam beter wordt doordat ik meer speel. Nu is het zake om zo voort te doen."

De transfergeruchten rond Dante Vanzeir zijn natuurlijk goed nieuws voor Nilsson. "Wat er met Dante zal gebeuren, weet ik echt niet. Maar natuurlijk is het zo dat ik wil spelen, iedereen wil dat. We weten nu eenmaal dat de concurrentie voorin groot is, we hebben momenteel vier goeie spitsen. Of ik nu moet invallen of starten: ik zal altijd alles geven."

Voorlopig scoort Nilsson gemiddeld om de 82,5 minuten bij Union. Vanzeir zit aan één goal om de 185 minuten, Victor Boniface heeft gemiddeld 249 minuten nodig.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie