OFFICIEEL: Genk laat Dewaest naar Cyprus gaan, AEL Limassol nieuwe club

OFFICIEEL: Genk laat Dewaest naar Cyprus gaan, AEL Limassol nieuwe club

24 januari - 12:00 Laatste update: 21:22
33

Sébastien Dewaest zou nog een transfer naar Cyprus kunnen maken. Daar heeft AEL Limassol concrete interesse. Geen toeval, want dat is de ploeg van coach Cedomir Janevski.

Dewaest ziet zijn contract bij KRC Genk komende zomer aflopen. Hij speelde dit seizoen wel al mee bij Jong Genk, maar heeft geen uitzicht op speelminuten met de A-ploeg. KRC Genk en AEL Limassol zitten nu rond de tafel om de transfer te bespreken, vertelt Het Belang Van Limburg.

Dewaest ligt al sinds 2015 onder contract bij KRC Genk en schreef er in 2019 nog de landstitel op zijn naam. Daarna werd hij twee keer uitgeleend aan Toulouse en OH Leuven. 

AEL Limassol staat momenteel op een achtste plaats in de Cypriotische competitie. Janevski is er sinds september 2022 aan de slag. In België coachte hij onder meer Club Brugge, Moeskroen en Waasland-Beveren. 

Update: AEL Limassol heeft Dewaest dinsdag voorgesteld als nieuwe speler. Hij tekent een contract tot het einde van het seizoen en dat kan verlengd worden met nog één jaar. Dewaest moet wel nog zijn medische testen afleggen in Cyprus. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie