UPDATE: 'Antwerp en Anderlecht denken aan Vertessen, maar nog niets concreet'

UPDATE: 'Antwerp en Anderlecht denken aan Vertessen, maar nog niets concreet'

23-01-2023 23:53 Laatste update: 25-01-2023 09:00
32

Royal Antwerp FC heeft het vizier gericht op PSV-spits Yorbe Vertessen, melden bronnen aan VoetbalPrimeur na berichtgeving van het Eindhovens Dagblad. The Great Old wil onze landgenoot terug naar België halen.

Royal Antwerp FC overweegt Vertessen nog weg te halen bij PSV, maar een zekerheidje is dat niet. Vooral omdat PSV met Cody Gakpo en Noni Madueke al twee aanvallers heeft verkocht en er met Fabio Silva vooralsnog één aanvaller bij is gekomen. Vertessen is in Eindhoven geen onbetwiste basisspeler, waardoor hij wellicht openstaat voor de interesse Antwerp.

Vertessen is een goede bekende van Mark van Bommel, tegenwoordig trainer van Royal Antwerp. Hij haalde de Belgische aanvaller als trainer van de Eindhovense club naar het eerste elftal. Vertessen werd bij PSV veel geplaagd door blessures, maar is nu weer helemaal fit en wacht op zijn kans. Bij Antwerp kan hij de vervanger van Michael Frey worden, die op huurbasis richting Schalke 04 is verhuisd.

Update: Onder meer Het Nieuwsblad weet dat Vertessen nog altijd in beeld is bij Antwerp, maar er is nog niets concreet. The Great Old deed dus nog geen officieel bod op de Belgische aanvaller. Met Fabio Silva (ex-Anderlecht) krijgt Vertessen er in Eindhoven dra een concurrent bij. Volgens La Dernière Heure toont ook Anderlecht interesse in Vertessen, maar ook hier is er nog weinig beweging.