'Club Brugge zoekt toch nieuwe spits, Dessers en Henry waren in beeld'

'Club Brugge zoekt toch nieuwe spits, Dessers en Henry waren in beeld'

23-01-2023 21:15 Laatste update: 21:15
14

Club Brugge is nadrukkelijk aan het rondkijken voor een spits op de transfermarkt. Thomas Henry en Cyriel Dessers zijn gecontacteerd. De club zelf ontkent dat zij stevig op zoek zijn naar een nieuwe spits, maar op de markt altijd open staan voor mogelijkheden.

Bij Het Nieuwsblad klinkt het dat men bij Club Brugge contact heeft gezocht met minstens twee aanvallers. Meer bepaald Thomas Henry (ex-Oud-Heverlee Leuven) en Cyriel Dessers (ex-KRC Genk) zijn de namen die worden genoemd door het dagblad.

Een transfer van het duo lijkt er echter niet te komen. Thomas Henry werd ook bij RSC Anderlecht genoemd als een mogelijke aanwinst, maar ziet door een zware blessure zijn transfer door de vingers glippen.

De andere spits waar Club Brugge naar hengelt is Cyriel Dessers, de club heeft geïnformeerd bij het Italiaanse US Cremonese naar de beschikbaarheid van Dessers. De ex-spits van Genk kan dit seizoen echter alleen nog maar voor Genk uitkomen, omdat je in een seizoen maar voor twee clubs kan spelen.