VP 11: Scherpschutter bij Antwerp en KAA Gent, aanwinst bij Anderlecht

VP 11: Scherpschutter bij Antwerp en KAA Gent, aanwinst bij Anderlecht

23 januari - 13:00 Laatste update: 13:16
9

Speeldag 22 begon met een valse noot door de afgelasting van Eupen - KRC Genk, maar we kregen toch spektakel te zien. Deze elf spelers konden ons het meest bekoren. 

Zure avond voor Cojocaru
Bij OH Leuven had Valentin Cojocaru een clean sheet verdiend, maar het mocht niet zijn. Gustaf Nilsson raakte in het slotkwartier toch nog voorbij de sterke Roemeen.

De Laet niet versleten
Bij Antwerp was Ritchie De Laet onvermoeibaar op zijn rechterkant. Hij hield tegenstander Balikwisha meer achterin dan omgekeerd. Koki Machida trok centraal achterin meer dan zijn streng bij Union. De linkerkant is deze keer voor Novatus Miroshi, die er erg kort opzat bij Zulte Waregem.

Hotic kan zich bewijzen
Voor het evenwicht in onze opstelling moet Rob Schoofs zorgen. De metronoom van KV Mechelen boekte een felbevochten zege tegen KV Kortrijk. 

Bij Cercle Brugge zijn we fan van Dino Hotic, die wel op de bank moest starten tegen KV Oostende. Hij antwoordde met een knap én beslissend doelpunt. Adem Zorgane was dan weer een rustpunt voor Sporting Charleroi, dat Club Brugge vooral in de eerste helft het vuur aan de schenen kon leggen. 

Skov supersub
Bij Club Brugge viel er zondag weinig te lachen, maar Andreas Skov Olsen liet wél mooie dingen zien. Zijn goal leverde nog één puntje op. Anders Dreyer pakte wél de volle buit bij Anderlecht en toonde meteen zijn belang met een assist.

Paul Onuachu krijgt Vincent Janssen naast zich in de topschuttersstand. De Nederlander maakte twee goals tegen Standard. Onuachu heeft natuurlijk wel nog een match te goed. Voor de gelegenheid hebben we twee centrumspitsen, want ook Hugo Cuypers mag niet ontbreken met zijn twee goals tegen STVV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie