Cuypers (KAA Gent): Woorden van coach hebben mij niet verbaasd

Cuypers (KAA Gent): "Woorden van coach hebben mij niet verbaasd"

23-01-2023 11:16

Hugo Cuypers scoorde zondag twee goals bij KAA Gent, dat STVV met 0-3 versloeg. Hij kon zo terugslaan na de kritiek van coach Hein Vanhaezebrouck, al ziet Cuypers dat zelf anders.

"Ik was niet verbaasd toen ik de coach zijn woorden hoorde, want ik ben ook best kritisch voor mezelf en dan sta ik sowieso open voor kritiek", maakt Cuypers duidelijk bij Het Nieuwsblad. "Zeker ook omdat zijn kritiek positief bedoeld was. Tegen Charleroi was het gewoon wat minder van mijn kant. We hebben er ook onderling over gesproken, maar dat gebeurt ook wel zonder dat hij er publiekelijk uitspraken over doet."

Cuypers heeft zijn mindere match tegen Charleroi nu doorgespoeld. "Ach, tegen Charleroi liep het minder maar soms moet je een beslissing nemen op een fractie van seconde. Details beslissen vaak de perceptie en de tegenstander speelt ook mee. Charleroi is een sterke ploeg en ze krijgen weinig goals tegen."

KAA Gent staat nu op de felbegeerde vierde plaats, die uitzicht geeft op Play-Off 1. Volgende zondag maakt het de verplaatsing naar Cercle Brugge.