De dag van Trossard: Beslissende invalbeurt in topper, virale tweet en veel lof

De dag van Trossard: Beslissende invalbeurt in topper, virale tweet en veel lof

23-01-2023 07:00
6

Leandro Trossard heeft zijn eerste minuten als speler van Arsenal achter de rug. Tegen Manchester United maakte de Rode Duivel een droomdebuut. Hij viel in en hielp Arsenal mee een 3-2 zege. Na de match scoorde Trossard ook op Twitter en was er veel lof van de media, de analisten en de fans voor de Rode Duivel. '

('Trossard inspireerde Arsenal om Manchester United te verslaan. Hij stond aan de basis van de beslissende treffer van Eddy Nketiah. De Belg maakte indruk', schrijft Daily Mail. 'De nieuwe Arsenal-ster maakte indruk in zijn cameo in de tweede helft.'

Briljant in korte tijd
Connor Humm haalde ook de loftrompet boven voor onze landgenoot. 'Trossard was een opportuniteit waar Arsenal van profiteerde. Hij was briljant in de korte tijd, die hij kreeg. Goed gedaan van Edu en de ploeg om hem te halen. Hij maakte het verschil', aldus de oprichter van een grote Arsenal-fansite.

Jamie Redknapp was vol lof voor het optreden van de Rode Duivel. "Trossard is een typische Arsenal-speler. Hij was echt een koopje vanuit het oogpunt van Arsenal. Toen Arsenal Mudryk niet kon halen, was er misschien een beetje paniek. Maar Trossard toonde in zijn optreden – dat maar amper vijftien minuten duurde – dat hij een uitstekende aankoop zal blijken", klonk het uit de mond van de analist bij Sky Sports.

Ook de fans waren meteen weg van Trossard. Hierbij een greep uit de vele positieve reacties over de Rode Duivel. Nadat de winger op Twitter aangaf blij was kennis te maken met de Gunenrs. 'Drie belangrijke punten en een geweldige sfeer', aldus Trossard. De tweet van Trossard ging trouwens viraal. Meer dan 140.000 accounts gaven het bericht een like.