Riemer kondigt transferoffensief bij RSC Anderlecht aan: Kunnen ons versterken

Riemer kondigt transferoffensief bij RSC Anderlecht aan: "Kunnen ons versterken"

22-01-2023 21:32
27

Een grote zucht van opluchting bij RSC Anderlecht, dat er tegen RFC Seraing in geslaagd is om de drie punten te pakken. De Brusselaars kunnen weer naar boven kijken en werken aan de wintertransferperiode. En dat belooft nog en drukke periode te gaan worden.

Meteen na de partij tegen Seraing kondigde een tevreden coach Brian Riemer aan dat Anderlecht nog wat aanwinsten zal proberen halen. CEO of Sports Jesper Fredberg is nu aan zet. "Ik reken op drie à vier versterkingen", zegt Riemer in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Het is duidelijk dat er nog een aanvaller bij moet", gaat Riemer verder. "Maar ik denk dat we ons ook nog op andere posities kunnen versterken. We hebben maar twee echte centrale verdedigers op dit moment", klinkt het. Ook een middenvelder is nog één van de targets bij Anderlecht.

"Maar intussen is het mijn taak om te focussen op de jongens die op het veld staan", aldus de Deense coach nog. Hij was alleszins tevreden met de partij van zijn jongens. "Het was lastig, maar we hebben gevochten. Ik zag een ploeg die schouder aan schouder stond. En rekening houdend met alles wat er deze week gebeurd is bij ons én de condities hier ben ik héél tevreden mee", besluit hij.