Club Brugge wint voor zevende keer op rij niet: Speelden met juiste mentaliteit

Club Brugge wint voor zevende keer op rij niet: "Speelden met juiste mentaliteit"

22 januari - 21:14
13

Al zeven wedstrijden op rij is Club Brugge er niet in geslaagd om een overwinning te boeken in de JPL. Ook tegen Sporting Charleroi liep het fout af en speelde het met 2-2 gelijk. Hans Vanaken weet waar het fout liep.

"Onze eerste helft was niet goed genoeg", sprak de kapitein van Club Brugje duidelijke taal bij Eleven Sports. "We waren niet scherp genoeg in de duels. Tijdens de rust gaf de coach aan om meer te durven, meer te voetballen, met meer agressie.”

In de tweede helft kwam die agressie er ook en toonde Club Brugge een volledig ander gezicht. "We toonden na de rust direct vuur en energie en kwamen zo weer in de wedstrijd. We speelden wél met de juiste mentaliteit, voerden het plan goed uit. Het is alleen jammer dat we die 3-2 niet konden maken - dat had ons meer vertrouwen kunnen geven", legt Vanaken uit.

Inmiddels zit Club Brugge al aan zeven competitiewedstrijden zonder winst. Een domper voor de ploeg en vooral ook de supporters. Zij wachten nu toch al even op een overwinning. "Zij niet alleen, wij ook. Het is hoog tijd dat we nog eens drie punten pakken. En hopelijk zijn we dan vertrokken", zucht Vanaken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie