Club Brugge blijft steken op gelijkspel na erbarmelijke eerste helft

Club Brugge blijft steken op gelijkspel na erbarmelijke eerste helft

22 januari - 20:16
66

Club Brugge is niet verder gekomen dan 2-2 tegen Sporting Charleroi. Club kwam zelfs 0-2 achter, maar sleepte nog een punt uit de brand.

In een dramatische eerste helft kreeg Club Brugge geen poot aan de grond. Na amper een kwartier was het al 0-2. Eerst maakte Badji, nota bene een huurling van Club, de 0-1. Even later maakte de ongelukkige Mechele zijn tweede eigen doelpunt op één week.

Op het halfuur kreeg Badji zelfs de kans op 0-3, maar Mignolet redde zijn schot. Net voor de rust kon Club toch nog iets terugdoen. Na een domme overtreding van Marcq ging de bal op de stip en Lang faalde niet. De 1-2 maakte een wereld van verschil voor Club.

Betere tweede helft
Na de pauze zagen we een veel sterker Club. Skov Olsen mocht invallen en maakte meteen het verschil. Hij versloeg Koffi met een laag schot en zette de bordjes weer gelijk. Alles was zo te herdoen.

Club wilde er graag op en over, maar Sporting Charleroi herstelde zich gaandeweg en kon Mignolet bedreigen met een knap schot van Descotte. Aan de andere kant kwam Yaremchuk opnieuw niet tot scoren ondanks twee mooie doelkansen. 

Een kwartier voor tijd moest Boukamir naar de kant voor het neerhalen van de doorgebroken Skov Olsen. Het kon niet meer baten voor Club Brugge. De derde goal bleef ondanks veel enthousiasme uit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie