Vermeeren bewijst opnieuw talent bij Antwerp: “Mijn rolmodel? Iniesta”

Vermeeren bewijst opnieuw talent bij Antwerp: “Mijn rolmodel? Iniesta”

22-01-2023 18:16
4

Antwerp won met 4-1 de topper van de 22e speeldag. Arthur Vermeeren blonk opnieuw uit op het middenveld. De jonge middenvelder van The Great Old ging na afloop van de partij in gesprek met Eleven Sports. 

Er loopt een groot talent rond op de Bosuil. Dat bleek opnieuw op zondag. Vermeeren speelde de wedstrijd uit en geniet vertrouwen van Mark van Bommel. “De coach legt me ook geen druk op en hij heeft vertrouwen in me”, aldus Vermeeren. Uiteraard was de jonge controleur tevreden met de driepunter. 

"Ik ben erg blij met deze overwinning”, klinkt het bij de revelatie van de Jupiler Pro League. “ Ik moet kalm blijven en mezelf niet onder druk zetten. Als ik fouten maak, leer ik ervan en dat helpt me voor de volgende keren.”

Er straalt een enorme volwassenheid van de jonge middenvelder. Vermeeren klinkt matuur in zijn interviews en dankt dan ook zijn ploeggenoten voor de steun die hij op en naast het veld krijgt. “Ze brengen me steeds in goede posities en daar ben ik erg dankbaar voor.” The sky is the limit, zou je dan denken bij het talent van Antwerp. Hij heeft alvast een goed voorbeeld in zijn idool. “Mijn rolmodel? Iniesta”, besluit Vermeeren.