Capon haalt uit na verlies KVO: Sommigen worden misschien overbetaald

Capon haalt uit na verlies KVO: "Sommigen worden misschien overbetaald"

22 januari - 16:15
6

Ook tegen Cercle Brugge liep het fout af voor KV Oostende, dat met 2-1 onderuit ging. Niet naar de zin van Brecht Capon. De ervaren pion haalde na de nederlaag ook stevig uit.

"Sorry, maar ik kan even niet positief zijn", reageerde Capon bij Het Laatste Nieuws. "De resultaten zijn gewoonweg slecht. Je kan ons geen inzet verwijten en we leveren veel strijd - toch een meerderheid van de spelers", was hij toch streng voor enkele pionnen van zijn ploeg.

"Ik zal elke minuut strijden voor KV Oostende. Da’s ook normaal, je wordt er tenslotte voor betaald - sommige misschien zelfs overbetaald, da’s een andere discussie", ging Capon nog verder. "Kijk, ikzelf alleen zal het verschil niet maken. Het zegt ook veel dat ik zo vaak speel, ik vind dat eigenlijk niet zo logisch. Ik doe m’n best tot het bittere einde en zal strijdend ten onder gaan."

"Ik ben maar een simpele speler die hier nog speelt omdat hij goedkoop én Belg is. Sorry dat ik het zo hard stel, maar zo is het. Als iedereen hard werkt, is er nog hoop. Het is nog niet voorbij, maar het wordt met de week moeilijker", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie