Clement twijfelt niet aan slaagkansen De Ketelaere: Ik zou hem graag helpen

Clement twijfelt niet aan slaagkansen De Ketelaere: "Ik zou hem graag helpen"

22 januari - 22:15
3

Voor Charles De Ketelaere is zijn transfer nar AC Milan voorlopig nog geen succes gebleken. Dat tt grote verbazing van ex-trainer Philippe Clement, die wel gelooft dat De Ketelaere in Italië zal slagen.

De Ketelaere werd nooit bestempeld als een absoluut toptalent, maar wist wel door te breken bij Club Brugge en een transfer naar AC Milan verzilveren. "Je zag dat hij talent had, maar Charles was ook niet vanaf dag één de speler die hij vandaag is. Op de moeilijke momenten moet je die jongens vertrouwen blijven geven. Anders speel je ze gaandeweg kwijt", legt Clement uit bij Het Nieuwsblad.

De Rode Duivel heeft het echter moeilijk in Milaan. En dat doet de trainer van AS Monaco toch pijn. "Ik zou Charles graag helpen, maar dat is moeilijk. Al is dit ook maar een momentopname. Ik ben er zeker van dat Charles stappen gaat blijven zetten en heel belangrijk gaat worden voor Milan. Dat lijdt geen enkele twijfel", klinkt het.

Een uitleenbeurt aan Monaco zou De Ketelaere misschien kunnen helpen, al is dat helemaal niet aan de orde. "Met die dingen zijn we niet bezig. Op die posities zijn we dik bezet op dit moment", besluit Clement.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie