Dagblad Sport: ‘Carrasco speelt volgend seizoen voor Barcelona en Xavi’

Dagblad Sport: ‘Carrasco speelt volgend seizoen voor Barcelona en Xavi’

21-01-2023 12:32

De Spaanse pers bevestigt… Yannick Carrasco trekt deze zomer richting Barcelona. Er zouden gesprekken zijn tussen Atletico en Barcelona, na de transfer van Memphis Depay.

Volgens het Spaanse dagblad Sport is het alvast een gemaakte zaak. ‘Carrasco speelt vanaf volgend seizoen voor Barça. De Catalaanse club heeft een optie om de speler te kopen en de beslissing over zijn komst is al genomen’, klinkt het in de krant. Ondertussen zou er ook al contact gelegd zijn met de entourage van de Rode Duivel. 

Xavi zou naar verluidt dolgelukkig zijn met een speler als Carrasco. De vleugelspeler kan de sleutel zijn tot zijn plan bij Barcelona. Zijn salaris is niet zo hoog als dat van sommige sterren en zijn transfer zal naar verwachting niet meer dan 20 miljoen euro kosten. Wat dat betreft zou het alvast een geschenk zijn voor een club in financiële moeilijkheden.

Volgens de Spaanse media is Xavi ongelukkig met de aanvallende output van zijn ploeg. Momenteel zou die alleen door Lewandowski worden gedragen. Er wordt verwacht dat verschillende spelers komende zomer zullen worden ontslagen om plaats te maken voor Carrasco.