Henry getuigt over toekomst: “Ben klaar om terug T1 te worden”

Henry getuigt over toekomst: “Ben klaar om terug T1 te worden”

21-01-2023 11:33 Laatste update: 12:43
5

De voetbalbond heeft nog steeds geen opvolger gevonden voor Roberto Martinez. Thierry Henry werd vaak genoemd als mogelijke opvolger voor de Spanjaard. De voormalige spits geeft nu zelf aan helemaal klaar te zijn voor een terugkeer naar de T1 positie. 

Henry, die al lang wordt genoemd als mogelijke opvolger van zijn eerste coach, gaf een interview aan Prime Video. De voormalige spits blikte terug op zijn ervaringen als coach van Monaco en Impact Montreal. "Momenteel werk ik nog steeds als assistent-coach bij België, maar ik ben klaar om terug T1 te worden als het het juiste project is", aldus de Fransman. "Als er nog een kans komt, moet ik de opportuniteit goed bestuderen, maar ja, ik zou het graag doen," zei hij.

Het is ondertussen al meer dan een maand na de uitschakeling van de Duivels op het WK en het vertrek van Roberto Martinez is de nationale ploeg nog steeds op zoek naar een coach. 24 maart spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd sinds het WK. Nog twee maanden om een nieuwe bondscoach binnen te lijven...