UPDATE: 'Club Brugge bereikt akkoord, Sobol reist af naar Strasbourg'

UPDATE: 'Club Brugge bereikt akkoord, Sobol reist af naar Strasbourg'

20 januari - 16:02 Laatste update: 22 januari - 14:16
35

Club Brugge kan deze winter nog afscheid nemen van Eduard Sobol. De Oekraïense linksachter kan de landskampioen verlaten en aan de slag gaan bij het Franse Strasbourg.

Bij Het Nieuwsblad klinkt het dat Strasbourg momenteel met Club Brugge onderhandelt over een definitieve overstap. De linksachter komt door de doorbraak van Björn Meijer amper nog aan bod bij de Bruggelingen en kan nu een nieuwe stap zetten.

De 27-jarige Sobol, die eind oktober nog zijn handtekening zette onder een contractverlenging, kwam dit seizoen veertien keer uit voor de Bruggelingen. Hij speelde al sinds de zomer van 2019 voor Blauw-Zwart en pakte drie titels met Club Brugge.

De kans lijkt klein dat Club Brugge ook nog een vervanger aantrekt. Bij Club NXT heeft het nog steeds toptalent Kyriani Sabbe rondlopen, terwijl ook Maxim De Cuyper volgende zomer in principe terugkeert, net zoals Faitout Maouassa.

UPDATE: Sobol staat op het punt om richting Frankrijk te verhuizen. Bij Het Nieuwsblad klinkt het dat Club Brugge zijn akkoord heeft gegeven aan Sobol om richting Strasbourg af te reizen. Maandag wordt hij medisch gekeurd, waarna de transfer officieel afgerond kan worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s