Club Brugge-verdediger Odoi over puntenverlies: ''We zijn momenteel hardleers''

Club Brugge-verdediger Odoi over puntenverlies: ''We zijn momenteel hardleers''

20 januari - 09:45
26

Denis Odoi liep donderdag met Club Brugge puntverlies op tegen STVV. De match eindigde in een 1-1 gelijkspel. Odoi was na de wedstrijd hard naar het team, maar ook naar zichzelf. 

"Het ligt niet aan een gebrek aan vertrouwen'', vertelde de 34-jarige rechtervleugelverdediger aan Sporza. ''Ik denk gewoon dat we op dit moment hardleers zijn'', merkte Odoi als oorzaak van het puntverlies aan. ''We wisten dat we op zoek moesten naar die tweede goal, maar we bleven de bal gewoon rondspelen zonder gevaar te creëren." Aldus Odoi die van mening was dat Blauw-Zwart niet dreigend genoeg was om de beslissing te maken.

De verdediger ging vervolgens in op zijn eigen spel. ''Dat was niet al te best verdedigd van mij", vertelde Odoi nadat hem de vraag werd gesteld over het penaltymoment met Daichi Hayashi.

Odoi speelde met Club Brugge dit seizoen 18 Jupiler Pro League-wedstrijden. De rechterflankverdediger kwam daarnaast ook 5 keer uit in de groepsfase van de Champions League met Blauw-Zwart. Zondag krijgt Odoi met zijn team de kans om de eerste overwinning te boeken onder het bewind van Scott Parker. De ploeg speelt dan tegen RSC Charleroi. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie