Real Madrid toch door in Copa del Rey na dubbele achterstand tegen Villareal

Real Madrid toch door in Copa del Rey na dubbele achterstand tegen Villareal

19 januari - 23:55
0

Real Madrid is door in de Copa del Rey. Het moest van ver komen om Villarreal van zich af te schudden, maar door een laat doelpunt van Dani Ceballos kwam het alsnog goed.

Villarreal, waar Arnaut Danjuma (ex-Club Brugge) ontbrak vanwege transferperikelen, had de teugels in de eerste helft strak in handen en greep al snel de leiding via Étienne Capoue. Hoewel Real Madrid allesbehalve kansloos was, kon het daar in eerste instantie weinig tegenover stellen. De problemen werden groter toen Samuel Chukwueze voor de tweede keer tegen Thibaut Courtois wist te scoren.

Een indrukwekkende tweede helft voorkwam dat Real Madrid in het mes liep. Vinicius Jr. maakt de aansluitingstreffer, waarna Eder Militao de achterstand wegpoetste. Een verlenging leek in de maak, tot Ceballos vlak voor tijd het winnende doelpunt voor de Madrilenen maakte. Eden Hazard werd niet ingebracht en bleef de volledige wedstrijd op de bank.

Real Madrid, dat net als FC Barcelona doorgaat in de Copa del Rey, speelt aanstaande zondag een uitwedstrijd in de competitie tegen Athletic Club Bilbao.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie