'Naast Groningen denkt ook Fortuna aan komst van Gent-huurling Hauge'

'Naast Groningen denkt ook Fortuna aan komst van Gent-huurling Hauge'

19 januari - 15:30

Naast FC Groningen heeft ook Fortuna Sittard interesse in de 23-jarige Jens Petter Hauge. De Noorse aanvaller wordt door KAA Gent gehuurd van Eintracht Frankfurt, maar mag vertrekken bij de Buffalo's. Zijn nieuwe bestemming kan in Nederland liggen.

Volgens Voetbal International is het een ware strijd geworden tussen de twee clubs uit de Eredivisie. Hauge zou zelf een verblijf in Groningen verkiezen boven een periode in Sittard. Zijn club Eintracht Frankfurt zou liever zaken doen met Fortuna, omdat de huidige nummer twaalf van de Eredivisie financieel een beter aanbod heeft gedaan. Op dit moment is van een doorbraak nog geen sprake, omdat de belangen van alle partijen nog te ver uit elkaar liggen.

Hauge speelt officieel nog op huurbasis Gent, maar die periode zal spoedig afgebroken worden door zijn Duitse broodheer. De Noor komt in ons land niet aan veel speelminuten, dus wil Frankfurt hem ergens anders onderbrengen. Hauge speelde dit seizoen negen wedstrijden in de Belgische competitie en scoorde geen enkele keer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie