Vormer ziet groot goudhaantje bij Club Brugge: Real Madrid, Man City, ...

Vormer ziet groot goudhaantje bij Club Brugge: "Real Madrid, Man City, ..."

19-01-2023 14:16
16

Club Brugge heeft flink wat talentvolle jongens in de kern rondlopen die mogen hopen op een mooie transfer. Onder andere Andreas Skov Olsen, Abakar Sylla en Tajon Buchanan werden al gelinkt aan buitenlandse clubs. Ruud Vormer ziet nog een ander groot talent rondlopen bij Blauw-Zwart: Antonio Nusa.

Volgens Vormer is Nusa het misschien wel grootste goudhaantje dat momenteel in de kern van Club Brugge rondloopt. Hij ziet de Noorse aanvaller ook een schitterende carrière maken. "De beste van allemaal. Schrijf maar op: Antonio Nusa. Die gaat later bij de grootste clubs ter wereld spelen. Real Madrid, City... Onthoud mijn woorden", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

De amper zeventienjarige Nusa liep al vlagen van zijn klasse zien, maar is voorlopig nog verre van een basispion bij Club Brugge. De concurrentiestrijd met onder andere Noa Lang en Skov Olsen bleek voorlopig te groot, waardoor Nusa dit seizoen nog maar vijftien keer uitkwam voor de Bruggelingen, waarvan voornamelijk invalbeurten. Daarin was hij goed voor één doelpunt en één assist.